Pragmatische projectleider gezocht!

05-06-2023

Ben jij een aanpakker die met de voeten in de modder wil staan om boeren op diverse fronten te helpen om meer natuurinclusief en toekomstbestendig te werken?! 

Wij zoeken per direct een pragmatische projectleider op ZZP-basis voor ca. 4 dagen/week.

 

Het collectief voert– met gebiedspartners – steeds meer projecten uit en is nauw betrokken bij zogenaamde polderprocessen rondom bredere maatschappelijke opgaven die op het boerenland samenkomen en die raken aan het ANLb - zoals waterkwaliteit, bodemdaling CO2 en stikstof emissiereductie, etc.

In die polderprocessen begeleidt het collectief de leden om een eigen toekomstperspectief te ontwikkelen en aan de slag te gaan om die te realiseren. Dat gebeurt vanuit eigen regie en in samenspraak met overheden en gebiedspartijen, met name in het kader van het Provinciaal Programma Landelijk Gebied.  

Om deze projecten in goede banen te kunnen leiden zoeken we per direct versterking van ons team met een pragmatische projectleider. 

Lees hier de gehele vacature.

 

 

Pragmatische projectleider gezocht!

Ben jij een aanpakker die met de voeten in de modder wil staan om boeren op diverse fronten te helpen […]

lees verder »

NHZ is partner in De Groene Stelling

Dertien partijen slaan de handen ineen om een mooier en groener landschap in de Metropoolregio Amsterdam te ontwikkelen: De Groene […]

lees verder »

Effect van agrarisch natuurbeheer op waterkwaliteit

Waterschap AGV heeft door adviesbureau Tauw een evaluatie laten uitvoeren naar het effect van de water beheerpakketten op watervegetatie sinds […]

lees verder »

meer nieuws »