VACATURE NHZ

12-10-2021

Collectief Noord-Holland Zuid (Collectief NHZ) is een collectief van boeren die zich inzetten voor natuur op hun land. De ongeveer 160 agrarische leden doen dit veelal met duidelijk zichtbaar succes. Het collectief is daarbij ambitieus en vanuit het principe ‘lerend beheren’ continue actief op zoek hoe het natuurbeheer te verbeteren. Het werkgebied omvat de polders rond Spaarnwoude, de Haarlemmermeer, Amstelland, Vechtstreek en Het Gooi. Het collectief verzorgt de contracten voor Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer en ontwikkelt initiatieven die raken aan de natuur op het boerenland.

De huidige subsidieregeling loopt eind 2022 af. In de volgende regeling worden naar verwachting meer taken bij het collectief neergelegd, zoals het inhoud geven aan de nieuwe GLB-regeling.

Het bestuur van Collectief NHZ bestaat uit leden van het collectief en wordt ondersteund door een coördinator, een administratieve kracht die de contacten e.d. verzorgt, een adviseur voor water en ecologie en een adviseur voor de akkerbouw. Deze medewerkers werken flexibel vanuit huis.

Kom jij ons team versterken?

De huidige coördinator, Mark Kuiper, gaat minder werken, maar blijft betrokken bij de strategie en monitoring van het weidevogelbeheer en bij de contacten met de leden in de veehouderij. We zijn daarom opzoek naar een nieuwe coördinator, die verantwoordelijk wordt voor het algeheel functioneren van de organisatie.

Collectief Noord-Holland Zuid is op zoek naar een coördinator (m/v) die affiniteit heeft met de landbouw en het natuurbeheer op het boerenland en die sturing kan geven aan de organisatie.

DOWNLOAD DE VACATURE

Leden Amstelland beplanten hun erf

Zestien van onze leden in Amstelland zijn gestart met het planten van extra bomen op en rond hun erf en […]

lees verder »

Gedeputeerden PNH op bezoek bij de agrarische collectieven

Kennismaken met de agrarische collectieven van Noord-Holland. Dat was de reden van de ontmoeting op 31 januari tussen de nieuwe […]

lees verder »

Samen aan de slag voor boeren met toekomst in de Bovenkerkerpolder

Veertien NHZ-leden uit de Bovenkerkerpolder en bestuurders van de provincie Noord-Holland, waterschap Amstel, Gooi en Vecht, gemeente Amstelveen en ons […]

lees verder »

meer nieuws »