Rondje Ronde Hoep Kaas in productie

02-02-2018

Een jaar na de prijsuitreiking van ‘Amstelland Natuurlijk Culinair’ op 8 februari 2017 opent de winnares Mathilde van Otterloo as zaterdag 3 en zondag 4 februari haar kaaswerkplaats in de Fruittuin van West te Amsterdam.

http://mathildeskaas.nl/

 

 

Het kaasje ‘Rondje Rondehoep’ is al in een paar restaurants in Amsterdam verkrijgbaar, nu ze haar eigen kaasmakerij heeft gaat Mathilde veel meer rauwmelkse kaas uit Amstelland produceren.

Mathildes Kaasweekend

De boer is een regisseur

Boeren zijn geen slachtoffer, maar regisseur van het landschap. Wanneer ze die taak op zich nemen ontstaat een nieuw duurzaam […]

lees verder »

Bodem- en Waterdag 2019 Rijnland

  Samen werken aan een betere waterkwaliteit   Op dinsdag 19 november aanstaande organiseert het hoogheemraadschap van Rijnland voor agrariërs de Bodem- en […]

lees verder »

nachtvlinderonderzoek

Het is op heel wat plekken gelukt om het aantal bloemen en kruiden in Noord-Holland Zuid te vergroten. Wat zou […]

lees verder »

meer nieuws »