Rondje Ronde Hoep Kaas in productie

02-02-2018

Een jaar na de prijsuitreiking van ‘Amstelland Natuurlijk Culinair’ op 8 februari 2017 opent de winnares Mathilde van Otterloo as zaterdag 3 en zondag 4 februari haar kaaswerkplaats in de Fruittuin van West te Amsterdam.

http://mathildeskaas.nl/

 

 

Het kaasje ‘Rondje Rondehoep’ is al in een paar restaurants in Amsterdam verkrijgbaar, nu ze haar eigen kaasmakerij heeft gaat Mathilde veel meer rauwmelkse kaas uit Amstelland produceren.

Mathildes Kaasweekend

Vergroening van waterrijke veenweidegebieden: tweejarige pilot levert bouwstenen voor het nieuwe GLB

In maart 2019 startte het tweejarig pilotproject “Vergroening van waterrijke veenweidegebieden”. De pilot gaat bouwstenen leveren voor het nieuwe Gemeenschappelijk […]

lees verder »

Met regionaal maatwerk naar een groenere akkerbouw

GLB PILOT Met GLB-premies een daadwerkelijke vergroening realiseren in de akkerbouw. Dat is het kerndoel van de GLB-pilot ‘Met regionaal maatwerk […]

lees verder »

Aetsveld: veel gruttokuikens bij elkaar in het centrum

In Aetsveld lopen de gruttokuikens in het westen bij de extensievere, biologische bedrijven en in het centrum van de polder […]

lees verder »

meer nieuws »