Prijsvraag Amstelland Natuurlijke Culinair

08-09-2016

10:00 – 10:30 uur: Ontvangst met koffie en thee

10:30 – 10:40 uur: Welkomstwoord door Samuel Levie (Food Cabinet) 10:40 – 10:50 uur: Terugblik op het weidevogelseizoen door Mark Kuiper 10:50 – 11:00 uur: Provinciale aanpak Groen Kapitaal door Micha Lubbers (Provincie Noord-Holland)

11:00 – 11:15 uur: Lancering prijsvraag ‘Amstelland Natuurlijk Culinair’ 11:15 – 12:15 uur: De Amstellandse Proeverij

12:15 – 12:35 uur: Een boerenlunch (buffet)

12:35 – 12:55 uur: Terugblik op de proeverij en vooruitkijken naar de toekomst 12:55 – 13:00 uur: Afsluiting

Meld je voor 17 september aan voor deze bijeenkomst bij Tim de Broekert, via

tim@foodcabinet.org.

Hoe kunnen we een premium streekproduct realiseren dat bijdraagt aan de biodiversiteit in Amstelland? Een product dat aansluit bij de groeiende vraag naar duurzame en regionale producten? Met dat doel is Vogelbescherming het programma ‘Van de Melkboer’ gestart. Doe mee aan de prijsvraag Amstelland Natuurlijk Culinair! Het beste en natuurvriendelijkste streekproduct ontvangt 15.000 euro om het product te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Woensdag 21 september 2016 10:30 - 13:00 uur Boerin en de Kok, Bovenkerkerweg 114, Amstelveen

Vergroening van waterrijke veenweidegebieden: tweejarige pilot levert bouwstenen voor het nieuwe GLB

In maart 2019 startte het tweejarig pilotproject “Vergroening van waterrijke veenweidegebieden”. De pilot gaat bouwstenen leveren voor het nieuwe Gemeenschappelijk […]

lees verder »

Met regionaal maatwerk naar een groenere akkerbouw

GLB PILOT Met GLB-premies een daadwerkelijke vergroening realiseren in de akkerbouw. Dat is het kerndoel van de GLB-pilot ‘Met regionaal maatwerk […]

lees verder »

Aetsveld: veel gruttokuikens bij elkaar in het centrum

In Aetsveld lopen de gruttokuikens in het westen bij de extensievere, biologische bedrijven en in het centrum van de polder […]

lees verder »

meer nieuws »